Informatie

Essentia is de tafeltennisvereniging van Bemmel, opgericht in 1964. Als vereniging hebben wij naast sportiviteit gezelligheid hoog in het vaandel staan. Naast de trainingen en de competitie wordt er veel georganiseerd, zoals clubkampioenschappen en andere toernooien en diverse feestavonden zoals een kerstfeest.

De vrijdagavond is de vaste trainingsavond van Essentia. Deze avond begint met de jeugd. Van kwart over zeven tot half negen wordt er door een gediplomeerde trainer training gegeven. Aan beginnende jeugdleden wordt extra aandacht besteed om de basisbeginselen snel bij te brengen. Van half negen tot negen uur wordt er een korte training gegeven aan de beginnende senioren. Na deze training, rond negen uur, is het vrij spelen voor alle seniorleden.

Regelmatig worden er op vrijdagavond voor zowel de jeugd als de senioren toernooien georganiseerd. Deze toernooien kunnen zowel een prestatiegericht als een ludiek karakter hebben.

Naast trainen op vrijdagavond bestaat er ook de mogelijkheid om competitie te spelen. Tijdens een competitiewedstrijd speel je in een team van drie personen tegen een ander team uit de regio. Een competitiewedstrijd bestaat uit tien wedstrijden; ieder lid van het team speelt drie enkelwedstrijden, daarnaast wordt een dubbelwedstrijd gespeeld. Senioren spelen op een doordeweekse avond, waarbij thuiswedstrijden van Essentia op een vrijdag worden gespeeld. De jeugd speelt daarentegen op zaterdag.

De eerste vier weken dat u speelt, zien wij als een kennismaking met Essentia. Gedurende deze periode betaalt u dan ook geen contributie.

Deze pagina is slechts een korte samenvatting van wat Essentia inhoudt. Heeft u vragen, of wilt u meer weten, dan is ons bestuur te allen tijde bereid u meer informatie te geven. Namen en e-mailadressen vindt u op de "bestuur" pagina. U kunt natuurlijk ook gewoon op vrijdagavond komen kijken. Heeft u zin om een balletje te slaan, dan is er altijd wel een batje over. U kunt ons vinden op het onderstaande adres.

Tafeltennisvereniging Essentia
Tennishal de Schaapskooi
Sportlaan 3
6681 CD Bemmel
Tel: 0 481 - 46 22 24

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
30-03 Hans Bremer
07-04 Sander Lammers
12-04 Sjaak Reijnen
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren