Maarten Nijenhuis en Johan Schuurman clubkampioen
maandag 15 januari 2018


Zondag 14 januari waren de jaarlijkse clubkampioenschappen bij tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel. Bij de Senioren-A ging de finale tussen Johan Schuurman en Peter van Wetten. Johan wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken door een 3-1 overwinning. Luc Claessens en Ton Wannet behaalden heel knap de halve finale.

Bij de Senioren-B ging de titel wederom naar Maarten Nijenhuis. In de finale wist hij met 3-2 te winnen van de torenhoge favoriet Dick Wismans. Ondanks dat Dick als eerste geplaatst was, kwam hij net te kort in de finale. Adri Leissner en Pascal Schipperheyn speelden die dag heel behoorlijk, maar waren in de halve finales uitgeschakeld.

De jeugdspelers hebben ook hun strijd uitgevochten om de felbegeerde titel. Bij de jeugd A won Jorn Sanders in de finale met 3-0 van Robin Peperkamp. In de finale van de jeugd B ging de titel naar Tom Coopmann. Hij wist Thijs Derks te verslaan. De finale jeugd C was een prooi voor Sander Lammers. Met verbluffend mooi spel wist hij Coen Derks te verslaan. Hulde voor de 6 finalisten!

Klik hier voor de foto's van de clubkampioenschappen.

Tevens is ook de Grajo-cup uitgereikt aan de competitiespeler die het hoogste percentage wedstrijden had gewonnen in de jeugdcompetitie. Deze prijs, vernoemd naar de leden Grad en Jos, is gewonnen door Jorn Sanders. De Polly-cup, voor het hoogste percentage bij de senioren ging naar Ton Wannet.

Interesse om bij TTV Essentia te komen tafeltennissen? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl. Of kom op een vrijdagavond vanaf 20.00 uur langs in De Schaapskooi in Bemmel.
 
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
30-03 Hans Bremer
07-04 Sander Lammers
12-04 Sjaak Reijnen
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren