TTV Essentia begint aan het nieuwe seizoen
woensdag 16 augustus 2017


De ballen zijn weer schoongemaakt, de tafels staan er weer klaar voor en de leden van Tafeltennisvereniging Essentia staan weer te trappelen om te kunnen spelen. Op vrijdag 25 augustus begint het nieuwe seizoen in de Schaapskooi te Bemmel.

Vanaf 18.15 uur krijgen de beginnende junioren training. Daarna volgt de gevorderde jeugd om 19.15 uur. Om 20.15 uur zullen de senioren de training weer oppakken. Zowel de junioren als senioren bereiden zich voor op een nieuw competitieseizoen.

Daarnaast zal de 55+-groep op dinsdag 5 september. Tussen 14 uur en 16 uur kunnen deze 55+-ers met elkaar een balletje slaan in de Schaapskooi.

Ook dit seizoen zal de vrijdagtraining geleid worden door Suzanne Dieker. Zij is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Daarnaast heeft ze veel internationale toernooi-ervaring. Zo heeft ze mee gedaan aan meerdere EK’s en WK’s. Met haar kwaliteiten zal ze TTV Essentia zeker verder kunnen helpen.

Ook interesse om te komen tafeltennissen? Kom dan op vrijdagavond naar de Schaapskooi te Bemmel. Je kan dan aansluiten bij de training en ontdekken hoe leuk het spel is. Je kan 4 vrijdagen gratis meespelen om goed kennis te maken met de tafeltennissport.

Meer informatie is te vinden op www.essentiabemmel.nl of via info@essentiabemmel.nl.
 
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
24-07 Oscar Rikken
25-07 Piet Rijsemus
31-07 Mika van Onna
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren