Adri Leissner speler van de maand
zondag 26 maart 2017

Het oogstrelende spel van Adri Leissner bij TTV Essentiaheeft ervoor gezorgd dat hij de geliefde titel “Speler van de maand” in dewacht weet te slepen. Zijn knappe tafeltennisreflexen en geniale opslagenhebben er voor gezorgd dat de tegenstanders vaak radeloos achter de tafel stonden.
Afgelopen vrijdag wist Adri in de competitiewedstrijd tegen Westa al zijnwedstrijden te winnen. Conditioneel was het verstandig om de dubbel nog even te laten schieten, zodat hij al zijn energie in de singles kon gooien. En met een indrukwekkend resultaat.
Adri heeft ook nog kans om speler van het seizoen te worden. Dick Wismans heeft echter ook goede papieren. Zijn seizoen is voorlopig ook subliem te noemen. Mede door deze resultaten staat Essentia 2 op een knappe vierde plek.

Bij Essentia 1 laat Ton Wannet menig tegenstander verdwaasd achter. Hij won dit seizoen alleen al 13 singles en was in de dubbel ook vaak succesvol. Essentia 1 staat mede daarom nog op een vierde plek in de derde klasse waardoor lijfsbehoud nog zeker haalbaar is. Alle lof ook voor Sam Weima die afgelopen vrijdag geniaal spel liet zien in Beuningen en daar twee punten wist binnen tehalen. Hulde!

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.00 uur begint de training. Om 21.00 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nlof stuur ons een bericht via onze Facebook-pagina.

 
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
24-07 Oscar Rikken
25-07 Piet Rijsemus
31-07 Mika van Onna
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren