Frank Polman-familietoernooi
dinsdag 28 februari 2017


Op vrijdag 24 februari vond bij Tafeltennisvereniging Essentia het jaarlijkse Frank Polman-familietoernooi plaats. (Oud-)leden speelden met niet-leden een toernooitje om de eer. Een ludiek toernooi waarbij winnen minder belangrijk is dan het hebben van een gezellige avond.
Het toernooi, vernoemd naar het in 2014 overleden lid Frank Polman, werd ondersteund door de aanwezigheid van veel familieleden van Frank. Zij kijken terug op een gedenkwaardige avond. Een record aantal deelnemers (ruim 70 stuks!) hebben zich het zweet op de rug gespeeld om vervolgens lang na te praten onder het genot van een drankje. De avond werd nog opgeluisterd door een goochelaar uit Bemmel (Sigma Magic).

De tafeltennisclub heeft de afgelopen periode een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Marc Peperkamp, René Frentz, Rob van Kampen en Ton Wannet zijn ruim 25 jaar lid. Daarnaast is Paul Sloot al ruim 40 jaar lid. We feliciteren allen met deze prachtige mijlpaal.

Elke vrijdag is er om 20.15 uur in de Schaapskooi een training onder leiding van Suzanne Dieker. Ze is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Daarnaast heeft ze veel internationale toernooi-ervaring. Heeft u interesse om te ontdekken of deze sport bij u past? Neem dan contact op met info@essentiabemmel.nl of kom vrijdag gezellig langs!
 
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
24-07 Oscar Rikken
25-07 Piet Rijsemus
31-07 Mika van Onna
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren