Spannende competitie voor teams TTV Essentia
maandag 12 maart 2018
Voor tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel is de competitie enkele wedstrijden onderweg. Tijd om de voorlopige balans op te maken.

Team 1 bezet de een na laatste plaats in de 3e klasse, maar door de ruime overwinning tegen de nummer (9-1!) laatst kunnen ze weer omhoog kijken. Mogelijk kunnen ze door goede resultaten op korte termijn één of twee plekken stijgen. Ton Wannet speelt tot nu toe een stabiel seizoen. Hij wist 8 van de 12 wedstrijden in winst om te zetten

Zo mogelijk is de competitie bij het tweede team nog spannender. Weliswaar bezetten ze momenteel de laatste plaats in de 4e klasse, maar het is zo spannend dat zelfs de koppositie nog niet uit zicht is. In twee weken tijd kunnen ze zomaar een aantal plekken stijgen op de ranglijst.
Pascal Schipperheyn en Dick Wismans laten heel degelijk spel zien. Maar ook Adri Leissner en Toon Stinissen hebben mooie wedstrijden binnengesleept. De verwachting is dat het winstpercentage van deze vier toppers nog verder zal gaan stijgen waardoor het tweede team in de middenmoot terecht zullen komen.

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.15 uur begint de seniorentraining. Om 21.15 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur een bericht via de Facebook-pagina.
 

 
Frank Polman Familie-toernooi druk bezocht
zondag 4 maart 2018


Op 2 maart werd bij tafeltennisvereniging Essentia het "Frank Polman familietoernooi" gespeeld. (Oud-)leden speelden met niet-leden een toernooitje om de eer. Een ludiek toernooi waarbij winnen minder belangrijk is dan het hebben van een gezellige avond.

Het toernooi, vernoemd naar het in 2014 overleden lid Frank Polman, werd ondersteund door de aanwezigheid van veel familieleden van Frank. Zij kijken terug op een bijzondere en ook gezellige avond. Veel deelnemers hebben zich het zweet op de rug gespeeld om vervolgens lang na de praten/dansen onder het genot van een drankje en een hapje.

Komende vrijdag gaat TTV Essentia verder met de beginnerstraining voor (nieuwe) leden. De (nieuwe) jeugdleden spelen om 18.15 uur (beginners) en 19.15 uur (gevorderden). De senioren starten om 20.15 uur in de Schaapskooi onder leiding van Suzanne Dieker. Suzanne Dieker is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Daarnaast heeft ze veel internationale wedstrijdervaring.

Heeft u interesse om te ontdekken of deze sport bij u past? Neem dan contact op met info@essentiabemmel.nl en kom vrijdag gezellig langs!
 

 
Seniorenmiddag TTV Essentia
dinsdag 13 februari 2018


Elke dinsdagmiddag is er een seniorenmiddag van TTV Essentia. Een mooie groep van 55+-ers slaan tussen 14.00 uur en 16.00 uur een balletje in de Schaapskooi te Bemmel. Het fanatisme is groot, terwijl er ook ruimte is voor gezelligheid en humor.

Volgende week dinsdag is er natuurlijk weer een mogelijkheid om een bal te slaan. Iedere 55+-er die interesse heeft om mee te doen is van harte welkom. Op deze manier kunt u in een ongedwongen sfeer contact hebben met leeftijdsgenoten en ook in beweging zijn. Mocht u interesse hebben dan zien we u graag op een van de dinsdagmiddagen.

Los van deze activiteit is er natuurlijk ook de mogelijkheid om op vrijdagavond vanaf 20.15 uur te spelen in de Schaapskooi. Ook hier zien we u graag verschijnen.

Meer informatie is te verkrijgen op www.essentiabemmel.nl of via info@essentiabemmel.nl. De club is natuurlijk ook te volgen op Facebook
Tot ziens op een van de dinsdagen of vrijdagen!
 

15-1-2018 - Maarten Nijenhuis en Johan Schuurman clubkampioen
28-11-2017 - Competitie TTV Essentia nadert het einde
6-11-2017 - Starterstoernooi bij Tafeltennis Nijmegen
31-10-2017 - Essentia draait mee in de top van de competitie
3-10-2017 - Teams Essentia goed begonnen aan competitie
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
30-03 Hans Bremer
07-04 Sander Lammers
12-04 Sjaak Reijnen
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren