Starterstoernooi bij Tafeltennis Nijmegen
maandag 6 november 2017


Op zondag 5 november organiseerde Tafeltennis Nijmegen het derde starterstoernooi van dit
seizoen. 32 beginnende tafeltennissers van verschillende verenigingen uit de regio, waaronder
Essentia, waren enthousiast en gedreven aan het tafeltennissen tijdens dit toernooi.

Vanuit Essentia werd deelgenomen door zes van onze jongste jeugdleden namelijk Tom Arians,
Thijs en Oscar Derks, Quin Hootsmans, Dilaz Lamers en Kas Nissen.

Na de tweede ronde van het toernooi vond de prijsuitreiking plaats en werden de winnaars
bekend gemaakt. In de winnaarspoule werd Coen 2e en Thijs 3e, maar ook Tom, Quin, Dilaz en
Kas behaalden een mooie plek in hun poules.

Alle deelnemers werden beloond voor hun motivatie, sportiviteit en inzet en kregen een mooie medaille als herinnering mee naar huis. Na afloop werd er nog een groepsfoto (vlnr Dilaz, Kas, Coen, Tom, Thijs en Quin) gemaakt en kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi!
 

 
Essentia draait mee in de top van de competitie
dinsdag 31 oktober 2017
Zowel team 1 als team 2 van Tafeltennisvereniging Essentia draait mee in de top van hun competitie. Dat is een prestatie van formaat.

Team 1 staat tweede in de 3e klasse. De spelers Ton Wannet, Jorn Sanders en Marjo Claessens spelen dit seizoen een zeer constant seizoen. Met name Ton Wannet speelt de laatste weken de sterren van de hemel. Met weergaloze rally’s en perfecte returns weet hij menig tegenstander te ontregelen. Het is een genot om naar dit spel te kijken.

Het tweede team van Essentia staat derde in de 4e klasse. Met slechts twee punten achterstand op de nummer 1 hebben ze alles nog in eigen hand. Promotie naar de 3e klasse lonkt.
Uitblinker bij dit team is Adri Leissner. Bijna al zijn partijen weet hij in winst om te zetten. Tegenstanders komen met een angstig gevoel naar Bemmel wetende dat Adri meedoet. De kans dat er dan punten meegenomen worden uit Bemmel is zeer klein. De kans bestaat dat hij door dit spel in de belangstelling komt te staan van clubs die op een nóg hoger niveau spelen.

Ook zin om te komen tafeltennissen onder begeleiding van een toptrainer? Kom dan op vrijdag naar De Schaapskooi in Bemmel. Vanaf 20.15 uur krijgen de senioren training, waarna het mogelijk is om nog vrij te spelen. De junioren kunnen om 18.15 uur (beginnende jeugd) of om 19.15 uur (gevorderde jeugd) spelen.

Meer informatie op www.essentiabemmel.nl, info@essentiabemmel.nl of via www.facebook.com/TTVEssentia.
 

 
Teams Essentia goed begonnen aan competitie
dinsdag 3 oktober 2017
Het eerste en het tweede team van Tafeltennisvereniging Essentia hebben een heel goede start gehad in de competitie. Na drie speelronden staan beide teams op een 2e plaats.

Essentia 1 heeft twee prachtige overwinningen behaald tegen Herpen en Akris. Alleen tegen de gedoodverfde titelkandidaat TT Nijmegen werd verloren. Jorn Sanders en Ton Wannet spelen tot nu toe een zeer sterk seizoen. Waar Jorn maar liefst 7 van de 9 partijen wist te winnen, lukte Ton het om 6 van de 9 partijen te winnen. Maarten Nijenhuis had een verdienstelijke invalbeurt door afgelopen vrijdag 2 partijen te winnen.

Essentia 2 staat op één punt achterstand van de koploper, terwijl ze deze koploper als eens verslagen hebben. Dat belooft veel voor de rest van de competitie. In dit team is niet één kopman aan te wijzen. Alle spelers stegen de afgelopen weken boven hun normale niveau uit.

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.15 uur begint de training. Om 21.15 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen.

Daarnaast is er elke dinsdagmiddag een seniorenmiddag bij TTV Essentia. Een mooie groep van 55+-ers slaan tussen 14.00 uur en 16.00 uur een balletje in de Schaapskooi te Bemmel. Het fanatisme is groot, terwijl er ook ruimte is voor gezelligheid en humor. Ook hier bent u van harte welkom.

Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of via www.facebook.com/TTVEssentia
 

12-9-2017 - OBTK
29-8-2017 - AH Sportactie en Nationale Sportweek bij Essentia
23-8-2017 - Met tafeltennis langer fit
16-8-2017 - TTV Essentia begint aan het nieuwe seizoen
18-6-2017 - Senioren Essentia sluiten seizoen af
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
23-11 Louis Belderok
25-11 Ronny Gielingh
26-11 Thijs Derks
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren