Dick Wismans speler van de maand
maandag 24 september 2018
Het oogstrelende spel van Dick Wismans bij TTV Essentia heeft ervoor gezorgd dat hij de geliefde titel “Speler van de maand” in de wacht heeft weten te slepen.

Onlangs wist Dick in de competitiewedstrijd tegen Hutaf al zijn wedstrijden te winnen. Mede dankzij de fantastische vorm van Dick won Essentia met 6-4 van de directe concurrent.
Twee weken eerder wist hij ook al zijn partijen te winnen in de lastige uitwedstrijd tegen MOVC.
De combinatie van balgevoel, voetenwerk en spelinzicht maakt hem op dit moment een tegenstander om te vrezen. Dick Wismans zegt hierover: ”Ik hoop deze vorm vast te kunnen houden tot en met de clubkampioenschappen. Na al eens eerder de finale te hebben gehaald, wil ik dit seizoen de kampioen van Bemmel worden!”

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.00 uur begint de training. Om 21.00 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur ons een bericht via onze Facebook-pagina.
 

 
Essentia 1 trotse koploper
dinsdag 18 september 2018
Na twee speelronden in de 4e klasse G staat het eerste team van Tafeltennisvereniging Essentia bovenaan de ranglijst. Door deze sterke start is het team favoriet geworden om de titel binnen te slepen.

In de eerste wedstrijd van het seizoen wisten Adri Leissner, Ton Wannet en Dick Wismans maar liefst met 10-0 te winnen van MOVC uit Nijmegen. Vervolgens werd het altijd sterke GTTC in eigen huis met 6-4 verslagen.

De komende weken zullen Hutaf (Huissen), de Treffers (Arnhem) en Looping (Angeren) de tegenstanders zijn. In deze wedstrijd wordt veel verwacht van Rene Frentz die weer aan het terugkeren is na een zware blessure. Maar ook aan Toon Stinissen zullen de tegenstanders een zware kluif krijgen.

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.15 uur begint de seniorentraining. Om 21.15 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur een bericht via de Facebook-pagina.

 

 
TTV Essentia organiseert 55+ middagen
dinsdag 4 september 2018
Sinds enkele jaren is het bij tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel mogelijk om met 55+ers op dinsdagmiddag te tafeltennissen. Zowel dames als heren zijn van harte welkom om gezellig, sportief en ongedwongen een balletje te slaan. De doelstelling is om fit ouder te worden en goede invulling te geven aan de vrije tijd.

Lijkt dit wel iets voor u dan wordt u verwelkomd door een enthousiaste groep van 10 tot 15 personen. Na een tijdje heerlijk gesport te hebben gaat eenieder daarna voldaan huiswaarts. Thuis kijkt u terug op een fijne en ontspannen middag.
Komt u gerust op dinsdagmiddag (14.00-16.00, inclusief theepauze) eens langs in de Schaapskooi te Bemmel.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om op vrijdagavond te komen spelen. Vanaf 20.15 uur krijgen de 18+ers dan hun training om vervolgens nog ontspannen tegen elkaar te spelen.

Voor meer informatie kunt u terecht op info@essentiabemmel.nl of op de Facebookpagina.
 

21-8-2018 - TTV Essentia begintaan het nieuwe seizoen
10-7-2018 - Einde seizoen bij TTV Essentia
15-5-2018 - 55+ toernooi bij TTV Essentia groot succes
24-4-2018 - Rabo Clubkas Campagne TTV Essentia
8-4-2018 - TTV Essentia organiseert 55plus middagen
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
30-09 Toon Stinissen
07-10 Jos Oude Ophuis
12-10 Luc Claessens
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren