Einde seizoen bij TTV Essentia
dinsdag 10 juli 2018
Het seizoen van tafeltennisvereniging Essentia is afgelopen. Tijd voor een terugblik op dit seizoen.

Team 1 is dit jaar als vierde geƫindigd in de 3e klasse. Dat is een prestatie van formaat. Het feit dat ze een hogere plek op de ranglijst hebben behaald dan Westa is heel knap te noemen. Ton Wannet presteerde dit seizoen als een waardig aanvoerder. Hij won maar liefst 63% van zijn wedstrijden. Jorn Sanders (46%) en Marjo Claessens (37%) deden ook een aardige duit in het zakje.

Het tweede team van Essentia is vijfde geworden in de 4e klasse. Het team wist helaas maar 1 wedstrijd te winnen, maar wist de schade tegen de sterkere teams beperkt te houden. Soms werd het 5-5, soms bleef de nederlaag beperkt tot 4-6. Het team heeft gemerkt dat de blessure van Rene Frentz op een ongunstig moment kwam. Pascal Schipperheyn werd daardoor de kartrekker. Hij won maar liefst 50% van zijn partijen.

Er gaan geruchten over een mogelijke overstap van spelers van team 2 naar team 1. Er schijnen al contractonderhandelingen te zijn gevoerd. Navraag levert alleen op dat alle betrokkenen geen uitspraken willen doen en verwijzen de interviewers door naar hun zaakwaarnemers. Het zal waarschijnlijk een onrustige transferzomer worden. Houd de Facebookpagina en de website in de gaten!

Het nieuwe seizoen begint weer op vrijdag 24 september. Als u op vakantie veel plezier gaat beleven aan tafeltennis op de camping, kunt u daarna moeiteloos aansluiten bij een van de trainingen. De junioren en senioren trainen op de vrijdagavond. De groep 55+ers trainen op dinsdagmiddag.

Meer informatie is te verkrijgen op www.essentiabemmel.nl of via info@essentiabemmel.nl
 

 
55+ toernooi bij TTV Essentia groot succes
dinsdag 15 mei 2018

Het toernooi van de 55+ers van tafeltennisvereniging Essentia was een groot succes. Tegen het einde van het seizoen verzamelden veel 55+ers van de dinsdagmiddaggroep om een gezellig en competitief toernooi te spelen.
Grad Nijman en Louis Belderok waren de torenhoge favorieten, maar beiden hadden moeite met de druk.

De uitslag in poule A:
1 Toon Stinissen
2 Louis Belderok
3 Jos Oude Ophuis

De uitslag in poule B:
1 Herman Wigman
2 Herman van den Born
3 Chris Borgers

Ook zin om te komen tafeltennissen? Dat kan op dinsdagmiddag (55+ers) en/of op vrijdavond (junioren en senioren).
Meer informatie op www.essentiabemmel.nl of www.facebook.com/TTVEssentia
 

 
Rabo Clubkas Campagne TTV Essentia
dinsdag 24 april 2018
Tafeltennisvereniging Essentia in Bemmel bestaat al tientallen jaren. Elk jaar weer proberen ze hun begroting rond te krijgen waardoor de jeugd en de senioren goede omstandigheden hebben om tot sportieve daden te komen. Een van de manieren om hier geld voor te verkrijgen is de Rabo Clubkas Campagne.

Ieder lid van de Rabobank mag van 15 tot en met 30 mei in totaal vijf stemmen uitbrengen (maximaal 2 stemmen per club). Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen TTV Essentia krijgt, hoe meer geld dit oplevert. Aangezien u nog 3 stemmen over heeft na het stemmen op TTV Essentia, raden wij u aan ook uw stem uit te brengen op Popkoor 2000 uit Bemmel.

Wilt u ook eens een balletje meeslaan bij Tafeltennisvereniging Essentia? Sluit dan op een vrijdagavond aan in de Schaapskooi te Bemmel. De jeugd begint om 18.15 uur en heeft een vervolggroep om 19.15 uur. De senioren beginnen om 20.15 uur.

Meer informatie is te verkrijgen via info@essentiabemmel.nl of via de Facebook-pagina
 

8-4-2018 - TTV Essentia organiseert 55plus middagen
12-3-2018 - Spannende competitie voor teams TTV Essentia
4-3-2018 - Frank Polman Familie-toernooi druk bezocht
13-2-2018 - Seniorenmiddag TTV Essentia
15-1-2018 - Maarten Nijenhuis en Johan Schuurman clubkampioen
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
24-07 Oscar Rikken
25-07 Piet Rijsemus
31-07 Mika van Onna
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren