Maarten Nijenhuis en Johan Schuurman clubkampioen
maandag 15 januari 2018


Zondag 14 januari waren de jaarlijkse clubkampioenschappen bij tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel. Bij de Senioren-A ging de finale tussen Johan Schuurman en Peter van Wetten. Johan wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken door een 3-1 overwinning. Luc Claessens en Ton Wannet behaalden heel knap de halve finale.

Bij de Senioren-B ging de titel wederom naar Maarten Nijenhuis. In de finale wist hij met 3-2 te winnen van de torenhoge favoriet Dick Wismans. Ondanks dat Dick als eerste geplaatst was, kwam hij net te kort in de finale. Adri Leissner en Pascal Schipperheyn speelden die dag heel behoorlijk, maar waren in de halve finales uitgeschakeld.

De jeugdspelers hebben ook hun strijd uitgevochten om de felbegeerde titel. Bij de jeugd A won Jorn Sanders in de finale met 3-0 van Robin Peperkamp. In de finale van de jeugd B ging de titel naar Tom Coopmann. Hij wist Thijs Derks te verslaan. De finale jeugd C was een prooi voor Sander Lammers. Met verbluffend mooi spel wist hij Coen Derks te verslaan. Hulde voor de 6 finalisten!

Tevens is ook de Grajo-cup uitgereikt aan de competitiespeler die het hoogste percentage wedstrijden had gewonnen in de jeugdcompetitie. Deze prijs, vernoemd naar de leden Grad en Jos, is gewonnen door Jorn Sanders. De Polly-cup, voor het hoogste percentage bij de senioren ging naar Ton Wannet.

Interesse om bij TTV Essentia te komen tafeltennissen? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl. Of kom op een vrijdagavond vanaf 20.00 uur langs in De Schaapskooi in Bemmel.
 

 
Competitie TTV Essentia nadert het einde
dinsdag 28 november 2017


Met nog één speelronde te gaan is de competitie van tafeltennisvereniging Essentia te Bemmel bijna afgelopen. Beide teams lijken een plek in de middenmoot te veroveren.

Team 1, spelende in de 3e klasse, verloor vorige week met 6-4 tegen de nummer laatst. Invalller Toon Stinissen won twee wedstrijden, wat een knappe prestatie is. Met de laatste wedstrijd in het vooruitzicht lijkt plek 4 nog steeds haalbaar. Dit is een resultaat waar het team trots op mag zijn.

Het tweede team van Essentia verloor onlangs van de nummer 1 in hun competitie. Met nog één wedstrijd voor de boeg zal dit team waarschijnlijk 3e worden. In deze sterke poule van de 4e klasse is dat een prestatie van formaat.

Ondanks dat het competitieseizoen op zijn eind loopt gaat de training gewoon door. Elke vrijdag wordt er goed getraind. De beginnende jeugd speelt om 18.15 uur. De wat meer ervaren jongeren spelen om 19.15 waarna de senioren om 20.15 aan de slag gaan. Zij trainen dan een uur lang onder leiding van trainster Suzanne Dieker.

Ook zin om eens mee te spelen? Kom dan op vrijdagavond naar de Schaapskooi in Bemmel of neem contact op via info@essentiabemmel.nl. Kijk ook eens op onze Facebook-pagina via www.facebook.com/TTVEssentia.
 

 
Starterstoernooi bij Tafeltennis Nijmegen
maandag 6 november 2017


Op zondag 5 november organiseerde Tafeltennis Nijmegen het derde starterstoernooi van dit
seizoen. 32 beginnende tafeltennissers van verschillende verenigingen uit de regio, waaronder
Essentia, waren enthousiast en gedreven aan het tafeltennissen tijdens dit toernooi.

Vanuit Essentia werd deelgenomen door zes van onze jongste jeugdleden namelijk Tom Arians,
Thijs en Oscar Derks, Quin Hootsmans, Dilaz Lamers en Kas Nissen.

Na de tweede ronde van het toernooi vond de prijsuitreiking plaats en werden de winnaars
bekend gemaakt. In de winnaarspoule werd Coen 2e en Thijs 3e, maar ook Tom, Quin, Dilaz en
Kas behaalden een mooie plek in hun poules.

Alle deelnemers werden beloond voor hun motivatie, sportiviteit en inzet en kregen een mooie medaille als herinnering mee naar huis. Na afloop werd er nog een groepsfoto (vlnr Dilaz, Kas, Coen, Tom, Thijs en Quin) gemaakt en kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi!
 

31-10-2017 - Essentia draait mee in de top van de competitie
3-10-2017 - Teams Essentia goed begonnen aan competitie
12-9-2017 - OBTK
29-8-2017 - AH Sportactie en Nationale Sportweek bij Essentia
23-8-2017 - Met tafeltennis langer fit
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
18-01 Johan Schuurman
21-01 Grad Nijman
26-01 Dick Wismans
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren