Essentia 1 wint derby-topper van Hutaf
dinsdag 13 november 2018
Het eerste team van Essentia is op titelkoers. In de onderlinge confrontatie met de nummer 2 (Hutaf uit Huissen) werd met 7-3 gewonnen. Hiermee komt het kampioenschap voor Essentia heel dichtbij. Indien het team in de volgende wedstrijd tegen de Treffers minimaal 5 punten weet te behalen, kan de champagne al ontkurkt worden. Ze kunnen zich dan gaan opmaken voor promotie naar de 3e klasse!

In de wedstrijd tegen Hutaf waren Rene Frentz en Ton Wannet ouderwets in vorm. Met oogstrelend spel wisten ze de tegenstanders tot wanhoop te drijven. Dick Wismans was iets minder in vorm vergeleken met de vorige maand. Mogelijk speelde de druk die hij voelde nadat hij ‘Speler van de maand’ geworden was hem parten. Voorlopig lijkt het er echter op dat hij, net als zijn teamgenoten, het seizoen met een winstpercentage van hoger dan 50% gaat eindigen. Een prestatie van formaat!

Wilt u ook eens een tafeltennisballetje komen slaan? U bent van harte welkom in de Schaapskooi te Bemmel. De jongste jeugd traint op vrijdagavond om 18.15 uur, gevolgd door de gevorderde jeugd om 19.15 uur. De senioren krijgen hun training om 20.15 uur waarna er vrij gespeeld kan worden.
De 55+ers zijn op dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur welkom.
Meer informatie is te vinden op Facebook en via info@essentiabemmel.nl
 

 
Essentia 1 blijft op titelkoers
dinsdag 30 oktober 2018


Het seizoen van de spelers van het eerste team van Tafeltennisvereniging Essentia is net over de helft. Tijd voor een tussenbalans!
Aan de stand is duidelijk te zien dat Essentia 1 in hun poule de sterkste zijn. Na 6 wedstrijden hebben ze een ruime voorsprong van 8 punten op de concurrentie uit Huissen. Na Hutaf volgt Looping (Angeren) op 2 punten.
Dick Wismans blijft op een 100% score staan. Maar ook Adri Leissner scoort heel hoog met een winstpercentage van 75%. Ook de andere spelers van het team, Ton Wannet, Rene Frentz, Toon Stinissen en Pascal Schipperheyn scoren 50% of hoger. Kortom, deze tussenstand is echt een teamprestatie te noemen.

Ook de 55+-groep die op de dinsdagmiddag speelt beleeft veel plezier aan het spelletje. De dames en heren spelen gezellig, sportief en ongedwongen een balletje. De doelstelling is om fit ouder te worden en goede invulling te geven aan de vrije tijd.
Lijkt dit wel iets voor u dan wordt u verwelkomd door een enthousiaste groep van 10 tot 15 personen. Na een tijdje heerlijk gesport te hebben gaat eenieder daarna voldaan huiswaarts. Thuis kijkt u terug op een fijne en ontspannen middag.
Komt u gerust op dinsdagmiddag (14.00-16.00, inclusief theepauze) eens langs in de Schaapskooi te Bemmel.
Natuurlijk bent u ook van harte welkom om op vrijdagavond te komen spelen. Vanaf 20.15 uur krijgen de 18+ers dan hun training om vervolgens nog ontspannen tegen elkaar te spelen.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.essentiabemmel.nl of op de Facebookpagina.
 

 
Dick Wismans speler van de maand
maandag 24 september 2018
Het oogstrelende spel van Dick Wismans bij TTV Essentia heeft ervoor gezorgd dat hij de geliefde titel “Speler van de maand” in de wacht heeft weten te slepen.

Onlangs wist Dick in de competitiewedstrijd tegen Hutaf al zijn wedstrijden te winnen. Mede dankzij de fantastische vorm van Dick won Essentia met 6-4 van de directe concurrent.
Twee weken eerder wist hij ook al zijn partijen te winnen in de lastige uitwedstrijd tegen MOVC.
De combinatie van balgevoel, voetenwerk en spelinzicht maakt hem op dit moment een tegenstander om te vrezen. Dick Wismans zegt hierover: ”Ik hoop deze vorm vast te kunnen houden tot en met de clubkampioenschappen. Na al eens eerder de finale te hebben gehaald, wil ik dit seizoen de kampioen van Bemmel worden!”

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.00 uur begint de training. Om 21.00 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur ons een bericht via onze Facebook-pagina.
 

18-9-2018 - Essentia 1 trotse koploper
4-9-2018 - TTV Essentia organiseert 55+ middagen
21-8-2018 - TTV Essentia begintaan het nieuwe seizoen
10-7-2018 - Einde seizoen bij TTV Essentia
15-5-2018 - 55+ toernooi bij TTV Essentia groot succes
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
14-11 Thijs Wieman
23-11 Louis Belderok
25-11 Ronny Gielingh
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren