Adri Leissner speler van de maand
zondag 26 maart 2017

Het oogstrelende spel van Adri Leissner bij TTV Essentia
heeft ervoor gezorgd dat hij de geliefde titel “Speler van de maand” in de
wacht weet te slepen. Zijn knappe tafeltennisreflexen en geniale opslagen
hebben er voor gezorgd dat de tegenstanders vaak radeloos achter de tafel stonden.

Afgelopen vrijdag wist Adri in de competitiewedstrijd tegen Westa al zijn
wedstrijden te winnen. Conditioneel was het verstandig om de dubbel nog even te laten schieten, zodat hij al zijn energie in de singles kon gooien. En met een indrukwekkend resultaat.

Adri heeft ook nog kans om speler van het seizoen te worden. Dick Wismans heeft echter ook goede papieren. Zijn seizoen is voorlopig ook subliem te noemen. Mede door deze resultaten staat Essentia 2 op een knappe vierde plek.

Bij Essentia 1 laat Ton Wannet menig tegenstander verdwaasd achter. Hij won dit seizoen alleen al 13 singles en was in de dubbel ook vaak succesvol. Essentia 1 staat mede daarom nog op een vierde plek in de derde klasse waardoor lijfsbehoud nog zeker haalbaar is. Alle lof ook voor Sam Weima die afgelopen vrijdag geniaal spel liet zien in Beuningen en daar twee punten wist binnen te
halen. Hulde!

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.00 uur begint de training. Om 21.00 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl
of stuur ons een bericht via onze Facebook-pagina.


 

 
Frank Polman-familietoernooi
dinsdag 28 februari 2017


Op vrijdag 24 februari vond bij Tafeltennisvereniging Essentia het jaarlijkse Frank Polman-familietoernooi plaats. (Oud-)leden speelden met niet-leden een toernooitje om de eer. Een ludiek toernooi waarbij winnen minder belangrijk is dan het hebben van een gezellige avond.
Het toernooi, vernoemd naar het in 2014 overleden lid Frank Polman, werd ondersteund door de aanwezigheid van veel familieleden van Frank. Zij kijken terug op een gedenkwaardige avond. Een record aantal deelnemers (ruim 70 stuks!) hebben zich het zweet op de rug gespeeld om vervolgens lang na te praten onder het genot van een drankje. De avond werd nog opgeluisterd door een goochelaar uit Bemmel (Sigma Magic).

De tafeltennisclub heeft de afgelopen periode een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Marc Peperkamp, René Frentz, Rob van Kampen en Ton Wannet zijn ruim 25 jaar lid. Daarnaast is Paul Sloot al ruim 40 jaar lid. We feliciteren allen met deze prachtige mijlpaal.

Elke vrijdag is er om 20.15 uur in de Schaapskooi een training onder leiding van Suzanne Dieker. Ze is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Daarnaast heeft ze veel internationale toernooi-ervaring. Heeft u interesse om te ontdekken of deze sport bij u past? Neem dan contact op met info@essentiabemmel.nl of kom vrijdag gezellig langs!
 

 
Seniorenmiddag TTV Essentia
dinsdag 21 februari 2017


Elke dinsdagmiddag is er een seniorenmiddag van TTV Essentia. Een mooie groep van 55+-ers slaan tussen 14.00 uur en 16.00 uur een balletje in de Schaapskooi te Bemmel. Het fanatisme is groot, terwijl er ook ruimte is voor gezelligheid en humor.

Volgende week dinsdag is er natuurlijk weer een mogelijkheid om een bal te slaan. Iedere 55+-er  die interesse heeft om mee te doen is van harte welkom. Op deze manier kunt u in een ongedwongen sfeer contact hebben met leeftijdsgenoten en ook in beweging zijn. Mocht u interesse hebben dan zien we u graag op een van de dinsdagmiddagen. De kosten bedragen maar €10 per maand.

Los van deze activiteit is er natuurlijk ook de mogelijkheid om op vrijdagavond vanaf 20.15 uur te spelen in de Schaapskooi. Ook hier zien we u graag verschijnen.

Meer informatie is te verkrijgen op www.essentiabemmel.nl of via info@essentiabemmel.nl.

Tot ziens op een van de dinsdagen of vrijdagen!

 

31-1-2017 - Uitslagen clubkampioenschappen TTV Essentia
18-1-2017 - Voorbeschouwing clubkampioenschappen
9-1-2017 - Succes voor Essentia op Gelderse Kampioenschappen
4-1-2017 - Seniorenmiddag groot succes
29-11-2016 - Ook de jeugd leert tafeltennissen bij Essentia
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
30-03 Hans Bremer
07-04 Sander Lammers
07-04 Fenne Tai Foek
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren