Stakingstoernooi groot succes
dinsdag 19 maart 2019


Op vrijdag 15 maart was er een tafeltennis-stakingstoernooi bij TTV Essentia. Tientallen leerlingen van groep 3 t/m 8 die i.v.m. de staking vrij waren kwamen een balletje slaan. Het gezellige en leerzame 'toernooi' stond onder leiding van Suzanne Dieker. Zij verzorgt op woensdagavond en vrijdagavond de training voor de leden van TTV Essentia.

Voorafgaand aan het stakingstoernooi leerden de kinderen eerst de basis van deze sport. Hoe houd je een batje vast? Hoe sla je een bal? Vervolgens werden er wat wat wedstrijden gespeeld. Al snel waren sommige kinderen al beter dan menig ouder! Dat wordt nog wat op de camping deze zomer! Als aandenken aan het gezellig samenzijn kregen alle kinderen na afloop een medaille mee naar huis.

Mocht u zoon of dochter de smaak te pakken hebben gekregen dan kan hij/zij meedoen aan de trainingen. TTV Essentia biedt zowel op woensdagavond als op vrijdagavond jeugdtrainingen aan. Kan uw kind niet wachten om mee te doen, neem dan snel contact op via info@essentiabemmel.nl.
 

 
Landelijke schoolstaking? Kom tafeltennissen!
maandag 25 februari 2019
Op vrijdag 15 maart is er een landelijke schoolstaking. Het ideale moment om de prachtige tafeltennissport overdag te leren kennen.
Daarom houdt TTV Essentia een tafeltennistoernooi voor iedereen die kennis wil maken met tafeltennis. Voor kinderen die nog geen ervaring hebben, maar ook voor kinderen die al wel ervaring hebben met tafeltennis.

groep 3 t/m groep 5 | 10:00 - 12:00


groep 6 t/m groep 8 | 13:00 - 15:00

Geef je snel op via deze link
 

 
Jubilarissen Essentia in het zonnetje gezet
dinsdag 19 februari 2019


Grad en Jos
Grad 2e van links, Hans 4e van links, Jos uiterst rechtsOnlangs vierde Tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel haar 55-jarig bestaan. Deze festiviteiten vonden plaats bij Schietvereniging ‘Op de Korrel’ in Bemmel. Onder het genot van een hapje, een drankje en een gezellige Bingo werd er stil gestaan bij de rijke geschiedenis van de tafeltennisclub. Natuurlijk kregen de junioren, senioren, ouders en partners ook een schietclinic aangeboden.

Daarnaast werd er stil gestaan bij de jubilarissen. Grad Nijman, Sjaak Reijnen, Hans Bremer en Jos Oude Ophuis zijn elk zo’n 50 jaar aan de vereniging verbonden. Een heuse mijlpaal! De heren wisten mooie verhalen over de wedstrijden van vroeger te delen met de aanwezigen.

Mocht u ook eens een balletje willen slaan tegen een van de jubilarissen dan bent u van harte welkom op een vrijdagavond (senioren vanaf 20.15 uur) of dinsdagmiddag (55+ers vanaf 14.00 uur) in de Schaapskooi te Bemmel.
Ook de jeugd is natuurlijk van harte welkom. Zij spelen op vrijdagavond om 18.15 uur (beginners) en om 19.15 uur (gevorderden).
 

22-1-2019 - Dick Wismans en Johan Schuurman clubkampioen
8-1-2019 - Voorbeschouwing clubkampioenschappen TTV Essentia
2-12-2018 - Jeugdteam Essentia kampioen in 5e klasse
24-11-2018 - Eerste team TTV Essentia kampioen in de 4e klasse
13-11-2018 - Essentia 1 wint derby-topper van Hutaf
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Verjaardagen
30-03 Hans Bremer
07-04 Sander Lammers
12-04 Sjaak Reijnen
Inschrijfformulier
Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in, en lever het in!
Sponsoren
Klik hier voor alle sponsoren